780 gram rozkoszy

Pieczony Miętus w pergaminie z masłem, koprem i warzywami!

To danie było tak pyszne, że przez 180 kilometrów drogi powrotnej nic nie piłem i nie jadłem, aby jak najdłużej zachować na podniebieniu jego genialny smak. Brawa dla kucharza Strzechówka Krynica Morska! Ryba perfekcyjnie przyprawiona i upieczona. IDEAŁ.

Odkąd jestem na diecie (🙈), zamawiam wyłącznie jedno danie główne, zamiast wskazywać palcem w karcie pozycje od góry do dołu. Liczba gości w knajpie wskazuje, że nie pomyliłem się w wyborze przystani na obiad. Dlatego przyznaję za Miętusa gwiazdkę #CMZ 🌟

W wyprawie nad Zalew Wiślany towarzyszy mi dzielnie 32 letni Audik 100 pieszczotliwie ochrzczony Dziadkiem. O jego przygodach podczas tej wycieczki będziecie mogli już niebawem przeczytać na blogu Centrum Moto Zawady.

⭐️
⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️

Możesz również polubić…

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *